Verloskundige zorg is opgenomen in het verplichte basispakket van je zorgverzekering. Wij hebben met alle zorgverzekeringen een contract. Wij declareren de zorgkosten direct naar jouw zorgverzekering. De termijnecho bij ongeveer 12 weken van de zwangerschap wordt ook vergoed, net als counseling voor prenatale screening en de hieronder vallende 20-weken echo. Voor de combinatietest en de NIPT test worden eigen bijdragen gevraagd. Indien je een medische indicatie hebt wordt de NIPT test 100% vergoed. Om welke indicaties dit gaat kun je vragen aan jouw verloskundige.

Geen zorgverzekering?
Indien je geen zorgverzekering hebt, zullen wij jou informeren over de kosten van verloskundige zorg. Deze kosten zijn standaard en worden jaarlijks door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) vastgesteld. Indien gewenst kan er een betalingsregeling worden afgesproken. Ook als je zonder verblijfsvergunning in ons land verblijft, kunnen wij je helpen.

Aanvullende diensten
In de praktijk wordt naast reguliere zorg ook extra zorg aangeboden. Een overzicht en bijbehorende tarieven vind je hieronder.*

  • Consult kinderwensspreekuur: € 75,00

  • Huren bevalbad (alleen voor cliënten van de praktijk): € 65,00

  • Anticonceptie:

    • Het plaatsen van spiralen door een van onze verloskundigen: €70,00

    • Het verwijderen van een spiraal: €25,00 (Indien gecombineerd met plaatsen van een nieuwe spiraal geldt enkel het plaatstarief)

* Omdat het onze visie is dat goede zorg voor iedereen bereikbaar moet zijn, kun je eventueel ook gespreid betalen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Alle aanvullende diensten zijn mogelijk niet in te dienen bij de verzekering. Ga dit na bij je eigen polisvoorwaarden.